sponzorujeme,
eclair design, 2006

Taneční soutěž " O zlatý střevíček "

 

Dne 27. 5. 2014 proběhlo dopoledne, na které se všichni už dlouho moc těšili. Stacionář Klíček připravil na tento den druhý ročník taneční soutěže " O zlatý střevíček " . Na soutěž se tentokrát připravilo a přihlásilo celkem 5 stacionářů a domovů. Soutěžilo se ve 3 kategoriích. V kategorii skupinový tanec, tanec párů a tanec jednotlivců. Soutěž začala v 9:30 hod. kategorií skupin, kterých bylo celkem 6, jelikož z DÚSP Černovice byly přihlášeny 2 skupiny. Poté následovaly páry a jednotlivci.

Soutěž moderoval jako minulý rok náš příznivec a kamarád Aleš Barták. V porotě zasedli nám již známé tváře: Mgr. Josef Pluhař, Michal Zákostelecký jako předseda poroty, Mgr. Lucie Manková, Bc. Marcela Drdová a Ilona Radoňová.

Písně k tanci pouštěl DJ Jarda Morava, náš dloholetý příznivec a kamarád.

V době, kdy zasedala porota, radila se a udělovala a počítala body, DJ Jarda Morava udělal soutěžícím i přihlížejícím diskotéku a také vystoupila skupina TS Bambi.

Porota to tento rok neměla vůbec lehké ve svém rozhodování. Nakonec to dopadlo takto:


Kategorie skupin:

  1. místo - Domov pro osoby se zdravotním postižením Pohoda , Javorník

    5. místo - Domov Petra Mačkov

    4. místo - DÚSP Černovice

    3. místo - Denní a týdenní stacionář Klíček

    2. místo - DÚSP Černovice / druhá skupina /

    1. místo - Stacionář Bobelovka Jindřichův Hradec


Kategorie párů:

    1. místo - Domov Petra Mačkov

              1. místo - Denní a týdenní stacionář Klíček / Josef Drda a Petra Vítková /


Kategorie jednotlivců:

      1. místo - Denní a týdenní stacionář Klíček / Jitka Vlková /

                         2. místo - Denní a týdenní stacionář Klíček / Jiří Ciffra /

                         1. místo - Domov Petra Mačkov

Celkový vítěz, který získal největší počet bodů napříč kategoriemi a tím i krásný dort s marcipánovým střevíčkem: Stacionář Bobelovka Jindřichův Hradec

Je třeba tímto poděkovat všem sponzorům, kteří se podílely na realizaci této soutěže. Jsou to Město Tábor, PAF Group Sezimovo Ústí, Funagency. Děkujeme porotě, že přijala pozvání. Děkujeme moderátorovi Aleši Bartákovi, že to pro nás zase udělal za hubičku. Děkujeme DJ Jardovi Moravovi, že to pro nás zase udělal za další hubičku. Děkujeme kamarádce naší kolegyně Moniky Floriánové za nádherný dort pro celkového vítěze soutěže.

Děkuji všem kolegům v Klíčku, kteří se na organizaci a průběhu soutěže větší, či menší měrou podíleli. Myslím si, že všichni účastníci soutěže, ale i ostatní návštěvníci, odjížděli domů s krásným zážitkem.


Mgr. Petr Brázda

ředitel

 

Fotogalerie