sponzorujeme,
eclair design, 2006

Maškarní karneval v Klíčku

"Už je tady Jarda," zvolal  25.2. 2014  ve 14 hodin MUDr. Da Josef a rozběhl se ke dveřím vstříc oblíbenému dýdžejovi. Ještě svačina, poslední obvyklé úpravy neobvyklých obleků,  doplňků, různých čepic  i klobouků a letošní karneval na Klíčku může začít. 
A jako vždycky začal hned na plné pecky a  taneční obrátky. V kole se točil šerif s vodníkem, šašek  se Zorrem, indiánka s pražským Pepíkem, červená Karkulka s  punkáčem, kouzelnice se servírkou, hippies s  cikánkou a pak zas všichni dohromady  jeli mašinkou co se jí údajně kouří z komínka .
Vždy, když se už zdálo, že  tanečníkům a tanečnicím docházely síly, přišel čas soutěží.  Indiánka Štěpánka, smrtka Jirka, princezna  Ilonka a poděs s chapadly a drápy Michal, házeli míčky na cíl, další se trefovali obrovskou borůvkou do fotbalové brány nebo hádali pohádky a filmy podle příslušných písniček.
Soutěže s muzikou se tak střídaly až do 18. hodin, kdy jsme už Jardovi museli poděkovat. Na někoho čekali doma rodiče a na někoho  paní kuchařka s dobrou večeří.

 

Fotogalerie